torstai 2. joulukuuta 2010

Uudet tuulet

Heipähei,

photo: Harri Tarvainen

Elikkä tästä blogista voit lukea jatkossa meikäläisen reissuista ja elämästä juttuja. Lasken lumilaudalla ja oon liukunu poikittain mäkeä alas jo yli 10 vuotta. Laskeminen on mulle tosi iso juttu, niin sanottu henkireikä, jonka voimalla on jaksanu puurtaa yliopisto-opinnoissa ja selvinny elämän monesta vaikeestakin jutusta. En ota laskemista liian vakavasti, mutta silti mulla on tavotteet korkealla ja kova motivaatio laskee enemmän ja paremmin. Tällä kaudella mut valittiin maajoukkueeseen ja sen kautta on auennu moni uusi ikkuna: muun muassa mut valittin MM-kisoihin. Ne on tammikuussa Espanjan La Molinassa. Sehän tarkottaakin sitte sitä, että paippia pitäs päästä laskemaan. Suomessa on se harmillinen tilanne, että parkkeja on melkeen jokaisessa keskuksessa ja Rukalta vieläpä löytyy omasta mielestä se suomen paras parkki, mutta missä on paipit?!

Liiton tiedotustilaisuus


Paipin perässä lähen ens viikolla Sveitsiin Laaxiin. Muu maajoukkue suuntaa Isoon Maailmaan, Ameriikaan, mutta meikäläisen low budjet ei anna siimaa ja omat kukkaronnyörit on tiukalla niin jossain jutuissa täytyy tehä kompromisseja. Mulla on Laaxissa ihania ystäviä, joten sinne lähen todella mielelläni. Toivotaan, että Laaxin paippi on hiottu täydellisyyteen ja että sais sitä paippitatsia hiottua.

Laaxin rinnekartta


Kausi ei kuitenkaan oo ihan alkutekijöissä. Mulla on laskupäiviä kertyny jo 33. Oon ollu alkutalven lumilla omassa kotikeskuksessa Ounasvaaralla. Se on semmonen syksyinen perinne, että haetaan mun isältä Lada Niva ja peräkärry lainaan, jäähallilta lumet ja lapioidaan ne Oukulle parin pressin eteen. Sitte käväsin paippiputkessa Vuokatissa. Siinä oli niin sanotut lämmittelyt ja sitte olikin vuorossa euroopan erikoiskoe. Hintertuxissa pari viikkoa ja Saas-Feessä toiset. Saas-Feessä ehin jo alottaa kilpailukauden Eurooppa Cupin ja Maailman Cupin merkeissä. Meikäläisen syksyn reissuista voit lukee täältä.

On tässä sitte ehtiny olla Rukallakin bägihyndää ja muuta. Mulle tuo bägille hyppääminen oli ihan uutta ja se ei ny ainakaan vielä osottautunu sellaseksi häving fun -jutuksi. Katotaan jos ens kerralla lähtis sitte ne voltit.. Tässä kuitenkin meikäläisen first time, very dangerous yritys:


Huomenna on sitten suuntana jälleen Ruka. Siellä vietetään virallisia parkkikauden avajaisia. Hyndä siellä on ollut auki jo useemman viikon ja on muuten ollu hyvässä sheipissä. Ei liian iso, joten sitä on ollu tosi kiva vetää. Kovat pakkaset on ainoostaan vähän hidastanu menoa ja sen vuoksi uusi kahvila Twin Peak on tullut Rukalla tutuksi. Pakko ny hehkuttaa, että sieltä saa ehdottomasti Rukan parhaat kahvit. 2€ maksaa puro -merkkinen kahvi ja vielä santsikuppi kuuluu hintaan. Toivotaan kuitenkin, että tänä viikonloppuna ei ois ihan niin kylmä ja että parkki ois kokonaisuudessaan auki ja ankkurihissi Saaruassa pyöris täydellä höökillä, että niitä kuuluisia toistoja sais mahollisimman paljon.

Nietos on uus nettisaitti, josta voi lukee juttuja Rukalta. Lue täältä parkkimanageri Lakelan mietteitä Rukan parkista (ps. kuvassa meikä.. Harri Tarvaisen kanssa ku lähtee snoukalle tai vaikka keilaamaan niin varo vaan mistä ittes löydät seuraavaksi...)
paraas talviloma Halisen kanssa :)

Nooran ja Pekon kanssa haikkailemassa..

photo: Harri Tarvainen (eli kyllä näitä laskukuviakin välillä tulee, mitä nuilta mallintöiltä ehtii..)


Eilen juhlittiin meikäläisen valmistumista kasvatustieteen maisteriksi. Meininki oli katossa. Olin aivan todella otettu kun niin moni ystävä pääsi juhlimaan mun kanssa vuosien pakertamista. Kiitokset lähtee kaikkille niin henkisesti kuin fyysisestikkin mukana olleille. Kuhan Antille erityiskiitos saunatiloista ja Kauppayhtiön meiningistä ja Nyykkärille juomista. Kaikille kolmelle Annalle kiitos ku olitte jeesaamassa. Äitille ja isille kiitokset tietenki ruuasta, juomasta ja mukana olemisesta. Nam ja hörps...
Laulusirkussa, epävireinen mutta onnellinen maisteri


Yks lahja, joka innoitti myös oman blogin aloittamisessa oli tämä:
Canon ixus 105

Eli nyt tämä bloggaaja lähtee ottaan uutta kuvamatskuu.. Katotaan mitä näiltä reissuilta tulee :) Kiitos siis te hassun hauskat hassuttelija, joilta sain tämän.

photo: Antti Kangas

Ei tämä elämä kuitenkaan aina mene päin seiniä.. Ollaanhan kuulolla!

- Saana 

3 kommenttia: