perjantai 10. joulukuuta 2010

Serena

Vesipuisto Serena, kaikki mukaan viettelee... Myös tuo talvipuisto Serena on vietelly meikäläistä aika hyvin. En ollu käyny ku kerran vesipuiston puolella 17 kesäsenä (Kilpailuvietti vei ja tuloksena Tarzan ja Jane -kisan kakkonen...) Eli siellä Serena skin puolella en ollu aikasemmin käyny. Ei oo oikeen ollu mahollisuutta ja oon aina ollu vähä skeptinen näitä etelän keskuksia kohtaan. Tällä kertaa Serena oli kyllä positiivinen kokemus.Eka päivä siellä meni vähän totutellessa uusiin kamoihin. Kävin Iconin varastolta hakemassa uuden karheen wall paper 148 ja SP-siteet. Siteissä oli vähän sellasta tunnetta, että pyörää ois keksitty uudelleen, eli normi nitkutukset siksee ja siteet avataan highpackin takaa. Mutta kaikki muutos ei ookkaan huonoo ja kun niihin tottu, nii olihan ne paljon nopeempi laittaa jalkaan ku ns. normisiteet. Tokana päivänä jo pääs tosi toimiin. Serenassa on tosi hyvät reilit ja yks hyndä, jossa on kaks nokkaa. Ne reilit ja pressit näyttää vähän aikansa eläneiltä ruostemötköiltä, mutta kaikki ei oo aina sitä miltä ne näyttää.
meikän uus setuppi Icon wall paper 148 ja SP-siteet

Hyvät oli setit:
Tästä voi sitte tsekkailla web-kameraa (anonyyminä pysyttelevän lähteen mukaan se päivittyy 5min välein).

Ens kesää ootellessa. Tollanen siistin näkönen paippi oli tullu Serenaa (kaikkee uudistuksia ne kymmenessä vuodessa tekeeki):

Rukan parkkikauden avaisista tulee päivitys vähä viipeellä, mut sen verran voin nyt paljastaa, että ajauduin kilpailuviettini kanssa jälleen uuteen tilanteeseen, eli Burtonin reilikisaan. Houkuttimena oli tällä kertaa tämä:

Tossa on siis kylmälaukku ja kajarit integroituna samassa setissä. Voittohan se napsahti eli kesää ootellessa :D

- Saana

1 kommentti: