torstai 16. joulukuuta 2010

Paippihommia

Nonniin, muutama päivä on ollu vähä kehnoo kelii. Onneksi on kuitenki päässy kruisailee tonne ylös, vähän mettiä ja paippia. Näkyvyys on vaan ollu kehno.

Tänään sitte odottaminen palkittiin, nimittäin aurinko paisto ja paippi oli hyvässä kunnossa.
lontoon sumuun?

ei, ei. se on vaa tykkilunta

kaveri yllätti

Sitte mäen jälkeen yritin vaihtaa siteitä, kun niitä SP:n multisiteitä ei oikeen saa tarpeeksi tiukalle tähän mun minijalkaan. No, sain kaikki muut ruuvit normaalisti irti, mutta yks ruuvi vaan pyöri kuin hyrrä, mutta ei auennut. Yritin kaikkee mahollista, kylmästä kuumaan, vasaraa, väkivaltaa. No sitte eräs nimeltä mainitsematon henkilö suositteli maastavetoa ja sillähän se sit irtos. Siis niin side laudasta kuin myös insertti..
Liikaa voimaa?!

Katotaan mitä noi muut insertit kestää...

- Saana
5 kommenttia:

 1. Oh-ou.. Ei näytä hyvältä. Luin sun viestis ja olen yhteydessä maanantaina kun pääsen takas toimistolle. Melko varma että pystyn auttamaan. Toiv kerettäis nyt myös nähdä. Soitellaan! Halit

  VastaaPoista
 2. Tänks Lina! Oon Helsingissä 21.päivä ja sit Kivikossa snoukkailee 22. Sitte jatkuuki matka kohti joulunviettoa! Mutta jos tiistaina ehittäs nähhä nii ois huippu!! <3

  VastaaPoista
 3. Kun olet tuota kivikon paippia laskenut, niin osaatko sanoa kuinka pitkä se suunnilleen on?

  VastaaPoista
 4. Moikka. Oon käyny Kivikossa kerran ja siellä ei sillon vielä ollu paippia. Oon menossa sinne seuraavan kerran 12.2. Kun siellä on Volcom tyttöjen laskutapahtuma, että sitte voin pistää päivitystä ja kertoo millanen paippi sieltä löytyy!

  VastaaPoista
 5. Ja vielä sellasta, että ei tainnut Kivikosta löytyä koko kaudella paippi.. En tiiä mitä ne ens kaudella meinaa!

  - Saana

  VastaaPoista