lauantai 16. marraskuuta 2013

Expot

Kun kävelin pari viikkoa sitten Helsingin Messukekseen totesin, että "se on taas tämä aika vuodesta!". On mukavaa nähdä kaikkia ihania ihmisiä laskemisen parista. Messuilla tuntuu, että tästä se kausi taas lähtee käyntiin. Yleensä oon alottanu kauden jo ennen messuja, mutta nyt on kauden aloitus venynyt onnettoman pitkäksi.
Messuilla olin edustamassa mun sponsoreiden Capitan ja Unionin ständillä. Oon superfiiliksissä tästä yhteistyöstä. Laudat tuntuu todella hyvältä ja mukavana lisänä lautojen grafiikat on mun makuun. Siteet on sopivan jämäköitä, mutta ei liian. Oon joskus laskenu liian jäykillä siteillä ja siitä seuras vaan kipeet penikat. Myös siteiden väreistä plussaa :)


Nämä on naisten Capitan lautoja: Space Metal Fantacy ja Birds of a Feather

Tässä Unionin naisten siteita: Milan ja Trilogy
 Olihan siellä Expoilla myös reilikisat.


Käytiin Ennin kanssa Antin kaverikuvassa :)

Kuva: Sami Välikangas (otettu täältä )
Illalla vielä uuden lumilautalehden Spine Magazinen awardseissa Adamssissa. Palkintoja jaettiin monessa kategoriassa. Päällimmäisenä jäi mieleen Antti Bergmanin palkinto elämäntyöstä lumilautailun parissa. Onnittelut Antille ja iso kiitos kaikista vuosista kun tehtiin yhteistyötä Iconin parissa!

Lavalla mihet lehden takaa Kalle Tarkiainen ja Jari Salo

Onneksi messut on kuitenkin vaan kerran vuodessa :)

- Saana

Ps. Nyt näkyy valoa tunnelin päässä. Ens viikonloppuna starttaa vihdoin mun kausi Rukalla. Tämän lähemmäksi lunta en oo päässy ja kovat vierotusoireet vaivaa jo! Ensilumi Espoossa lokakuussa, siitä on jäljellä vain pieni muisto.
2 kommenttia:

  1. Mä oon laskenu jo useemman vuoden space metalilla ja nyt on postissa tulossa boaffi kaveriksi. Tuohon ensimmäiseen oon kyllä tykästyny tosi paljon. Niin mukava lauta laskee.

    VastaaPoista
  2. Moi Jenni. Itekkin testasin viime keväänä tuota Space Metal Fantacya. Nyt kun se on rokkeri niin se tuntu mun laskuun vähän liian löysältä. Reileihin ja putikkaan varmasti tosi hyvä. Mutta paipissa rokkeri oikeen pidä. Siinä on siistit grafiikat kans!

    VastaaPoista