keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Rukan kesämäki


Oli niin nättiä käydä Rukalla vähän pyörähtämässä. Mäessä oli tosi hauskat pikkusetit. Oli pari hyndää, pressiä, jöötiä, reiliä ja wallride/dancefloor. Sitä oli taas niin älyttömän mielissään kun pääsi nepittämään laudan päälle. Mietinki siinä ku ajelin Rollosta Rukalle, että onkohan tässä taas järkeä. Mäessä oli vaan pakko todeta, että on! Tuosta hommasta on vaan niin mielissään.

Saku ja Enni näyttämässä malliaOlipas erittäin inspiroivaa laskea Hennan ja Emman kanssa. Nämä nuoret lahjakkaat tytöt painaa mäessä hyvällä asenteella. Oli pakko itekki yrittää täysillä, että pysy ees puoliksi perässä! Hyvä likat, on ilo kattella teijän menoa!
Nyt on kausi saanut arvoisensa päätöksen. Tälle kaudelle mulle tuli laskupäiviä suurinpiirtein puolet vähemmän kuin monena viime vuotena. Sairastelin paljon ja selkä vähän vaivas. 68 on tämän talven luku.. Näillä näkymin mulle tulee eka kesä pitkään aikaan, että en oo lähössä mihinkään laskemaan.. Eli Pirkkolan jäähallilla syksyllä nähdään. Multa on kuitenkin pyydetty paljon postauksia ruokavaliosta, muusta liikunnasta ja paljon muusta. Että ehkäpä nyt sitten kesällä on näihin aikaa :)

Mukavaa kesää kaikille! Täällä etelässä on ainakin jo ihan kesä!

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti