maanantai 9. huhtikuuta 2012

Catfight Levi 2012

Viikko sitten tulin takas kotiin Leviltä. Levin meininki ei pettänyt tälläkään reissulla. Catfigtissa oli toimintaa kaikille laskijoille. Oli videokisaa, valmennuksia, pipeä, reilejä ja parkkia. Mäen ulkopuolella oli vielä työpajoja ja meikäläinen veti venyttelyä yhtenä iltana. Ja kaiken huipuksi Levillä oli vielä ihan täys talvi <3
P. Harri Tarvainen
P. Harri Tarvainen

Heidin kanssa lennettiin Rolloon ja haettiin Kauppayhtiöstä salaatit matkaan ja huristeltiin Leville. Levillä pelkkää hyvyyttä kuus päivää. Ite osallistuin paippikisaan ja reilikisaan. Pääsin molemmissa finaaleihin ja olin kyllä yllättyny ja onnessani. Sen enempää mainetta ja kunniaa ei kuitenkaan herunu. Oli kyllä parhautta laskee siellä. 

Kuvia Nokia N9 puhelimella:


Pipettiä sheipataan kisakuntoon

Ölmö heilui kameran takana







Tässä kuvia tapahtumasta (kuvat otettu täältä)





Sunnuntaina käytiin vielä vetämässä muutamat kurvailut. Vinkkinä vaan, että ei kannata tehdä ukemia pressistä ulos. Sain siitä viikon mittasen niskajumin. Pää ei kääntyny vasemmalle ollenkaan.. 

Onneksi paluumatkalla päästiin Rollon Wingstoniin ja sieltä sai välitöntä helpotusta.

Uutiskynnys ylitettiin myös Lapissa, lueppa täältä.

Täältä voi katella videokoosteen.

Kiitos vielä tapahtuman järjestäjille Satulle ja Nooralle sekä ihanille parkkipojille Timolle ja Erkille + kaikille muille. Oli huippua!

- Saana

Ps. Tässä vielä Suomen tiimin klippi videokisasta. Kato ja vaikuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti