torstai 1. syyskuuta 2011

Helsinki Hookup

Meikäläinen eksy skeittareiden meininkiä kattomaan Helsingin jäähalliin viime viikonloppuna. Siitä ite skeittailusta en ihan liikaa ymmärrä. Sitä joskus kokeilleena ymmärrän, että tosi vaikeeta se on. Lumilautailijana sitä on vaikee tajuta, että miten ne jalat voi pysyy siinä lankun päällä ku niitä ei köytetty siihen dekkiin....


Eniten ootin sunnuntain proskeitin mimmiensarjaa. En tienny yhtää, että mikä taso siellä on. Olin kyllä ihan ällikällä lyöty ku tytöt veti tosi kovia juttuja. Oli tosi siisti katella niitten meininkiä ja kovaa vetämistä. Tuli itellekki sellanen olo, että vois kaivaa sen skeitin esille jostain ja käydä vähän kokeilemassa.

Tässä meikäläisen kuvamatskuu N8-luurilla ylimmältä orrelta...
Tietenki ne pojatki veti ihan tosi siistejä juttuja... Jäähalli oli muutenki täynnä kaiken kokosta tallaajaa skeittiensä kanssa. Lisäksi jokaisella skeittikaupalla oli omat kojunsa, josta sai ostella t-paitaa ja muuta kivaa pilkkahintaan. Hangupin tiskiltä sai jopa hiustenleikkuun päätoimittajan toimesta lehdentilauksen yhteydessä. Kaikkea sitä..


Amanda oli oikeen päässy haastattelmaan niitä mimmejä, täältä voi lukee juttuu heistä.


- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti