sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Pohjonen

Niinku täällä etelässä kuuluu niin oon viettäny viikon verran hiihtolomaa. Sehän kuulu suunnata sitten kohti pohjosta.

Ounasvaaran mettistä sai aika nostalgisia fiiliksiä. Siellä oon kuitenki pienestä nulikasta asti niitä kolunnu. Oukun parkista löyty ihan hauska reililinjaki.

Loman kohokohta oli kuitenki reissu Leville. Siellä oli kyllä mestat viimesen päälle tehtynä. Parkista löyty rautaa ja hyppyriä.

Ekan päivän aamuna oli vähä huono näkyvyys. Kuinkahan monesta parkista löytyy näin asiallinen parkkimanageri, että vapaapäivänä tulee maalaamaan kaikkien hyndien ja reilien nokat?!No Leviltä tämmönen Timppa löytyy!Oli kyllä niin huikeeta. Onneksi kohta pääsee taas Leville laskemaan ku siellä sessaillaan Catfight -laskutapahtuman merkeissä. Vaikka viime vuonna kyseisessä tapahtumassa loukkasinki selkäni (jonka vuoksi en edelleenkään hyndiä oikeen hypi), niin lähen tuonne kyllä hyvillä mielin. Eipä se auta jäädä masistelemaan jos kuitenki kaikki neljä raajaa toimii jotenki ja lumilaudan saa alle.Ps. Levin alueella on eniten lunta Suomessa tällä hetkellä (96 cm) ja sen vuoksi tietenki aivan älyttömän suuri lumivyöryvaara!

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti