keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kelit kohillaan?!

Laskupäiviä on nyt kertyny jo muutama, mutta parkkia en oo vielä päässy laskemaan. Semmonen pieni (ei ehkä niin pieni) miinus tällä reissulla. Ensin tuli kolme päivää lunta ja laskettiin suht sokkona. Oli kyllä ihan huippua se. Sitte nyt on ollu pari päivää aurinkoa, mutta parkki on ollu kiinni!! No nämä päivät ollaan sitte laskettu rinteitä. Taivaalta tullut lumikin oli yön aikana mennyt suht koppuraksi. Mutta tämmöstä se on reissussa ja varsinkin Alpeilla.

Täällä kylässä on ollu ny pari päivää ihanan kesäistä, siitä ei voi kyllä valittaa.
Tänään lähettiin sit mäen jälkeen käymään Innsbruckissa. Oli hauska päästä täältä kyliltä välillä katteleen isomman kylän meininkiä. Eka käytiin Burtonin euroopan pääpamajassa ja Ennihän sieltä löyty heti ovelta ottamassa meitä vastaan. Ei mikään turha mimmi.


Sit siellä sisällä kaupassa oli hauska näyttely vanhoista lumilaudoista. Jotain kehitystä on näemmä tapahtunut...Innsbruck on ihana kaupunki. Vuoret ihan vieressä ja muutenkin siellä on paljon kaikkea nähtävää. Kaupungin keskellä on arkitehtuurinen läpimurto, tosi makia aukio. Se on kuin suunniteltu skedepaikaksi, vaikka näin sitä ite arkkitehti ei ookkaan aluksi aatellut. Harmitti vaan, että ei oo skeitata.Pojat jäi sinne sitte rullailemaan ja me suunnattiin shoppailemaan. Etenkin tuo Forever 18 kauppa kiinnosti, että mahtaako olla kopio niin parhaasta kaupasta jenkeissä kuin Forever 21. Olihan se vähän kuin halpa kopio siitä.


Kaupunki on ihanan vanha. Tykkään kaikista vanhoista taloista ja monumenteistä. Sellasia kun Rollon kujilla ei ole, niin tämmösissä kaupungeissa, missä on pitkä historia niin tuommosta arvostaa.


Huomiseksi taas sormet ja varpaat pystyyn, että parkki ois pistetty tikkiin ja kelit ois kohillaan.

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti