sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kesäkuntoon Adidaksilla

Flunssakausi ja pahimmat allergiaoireet selätettyä, oon päässyt vihdoin ja viimein testaamaan uusia lenkkareita. Näitä Adidaksen AdiSTAR Ride 3 lenkkareita voin kyllä suositella kaikille.

Ensimmäisenä tietysti väri miellytti silmää, vaikka eivät mustat olekkaan. Toiseksi sitten ne istuvat jalkaan täydellisesti ja ovat todella hengittävää materiaalia. Tämä on neutraali kenkä (vastaava tuettu malli Adidaksella on Salvation. Jos et tiedä kumpi sun jalka on niin käy esim. urheiluliikkeessä niin ne sedät siellä osaa kattoa sun askelluksesta millaista pronaatiota jalkasi ovat).

Näissä lenkkareissa on hyvä vaimennus. Hajotin kantapään laskemassa pari vuotta sitten ja juoksussa kantapäästä on edelleen ollut harmia. Näissä kengissä tosin tuo vaiva on poistunut, sillä näissä on  kaksiosainen kantaosa, joka vaimentaa entistä pehmeämmin kantaiskun. Toinen ongelma mikä mulla on ollu lenkkeillessä: polvet kipeytyy kun juoksee asfaltilla. No näissä kengissä on sitäki mietitty, sillä nää on suunniteltu kovalla alustalla juoksemiseen ja pitkille lenkeille.

Ei vaivannut polvet eikä kantapää lenkkeillessä. Ootan jo innolla seuraavaa lenkkiä ja kesää näitten ihanien popojen kanssa! Nyt varmaan joutuu käydä shoppailemassa kenkiin sopivan juoksuasun...
Juoksija-lehdessä nämä kengät saivat 5/5 tähteä. Suositushinta on 170€. Ja ne voi kätevästi tilata netistä vaikka täältä.

- Saana
2 kommenttia:

 1. Tai tilata täältä: https://www.sport-redler.de/c-11/running/laufschuhe-damen?category=11

  Vai onko tuo nyt sama malli - eri värissä vain?

  Itse tilasin tuolta viime kesänä omat Asicsen Gel Kayanot (ihan oli saman kesän malli, koon sovitin suomessa) puoleen Intersportin hinnasta. Suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Hyvä vinkki, näyttäs olevan sama malli!

  - Saana

  VastaaPoista