tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Tänä vuonna pääsiäinen oli harvinaisen myöhään. Mäessä oliki jo ihan vappumeininki. Kunnon bumby rideä ja sohjoa. Oon ollu monena pääsiäisenä Rukalla ja tänä vuonna halusin tehä jotain muuta. Lähettiin siis oikeeseen Lappiin, Leville ja Ylläkselle.

Munarikasta pääsiäistä!!
Auton nokkaki sanoo mihin ollaan menossa!

Levin etuparkki

Levin huippu

goofyt hississä

Vinkkarista löyty kovimmat hiihtäjät...

... ja laskijat!
Levi on kyllä lepponen paikka. Setit oli olosuhteisiin nähen hyvässä kunnossa. Sen verran sohjoa riitti, että käytiin kuitenki kruisailemassa perherinteet ja mustat mäetki. Kunnon turistiajelua gondolilla unohtamatta.

Seuraavana päivänä oli vuorossa sitten Ylläs. Ylläksellä meininki on siisti, osittain sellanen aito meno on säilyny. Iso-Ylläksen puoli oli tosin kokenu jo kauden parhaat päivät. Parkki oli täynnä kiviä ja reilit osotti enemmän Kittilään ku kattilaan.. Lähettiin sitten kattomaan myös Äkäslompolon puoli ja se olikin paljon paremassa kunnossa. Aurinko ei ollu ehtiny sulattaa sitä kokonaan.

Iso-Ylläs

Iso-Ylläksen parkki taustalla

Eväät levällään!

Peukku pystyyn, nyt on kevät!

aika iso linko!


Kotiin päästyä ruoho oli vähän rönsyilly...
Hyvää pääsiäistä kaikille! Toivottavasti teillä oli mukavaa. Nyt vaan sitte vappua odotellessa.. Mulla tosin riittää paljon hommaa ku on muutto ja päättötyön jättäminen..

- Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti