sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Etelän hetelemiä

Nonnii, olin pari viikkoa Helsingissä. Oli vähä huonoa tuuria kelien ja olojen kanssa. Olin kipeenä ku oli hyvää keliä ja sitte ku olin parantunu nii oli hirveetä tuulta. No mäkiressiähän siitä seuras, mutta en mie valita. Ei tuo Suomen Usa eli Hesa ny pahimpia paikkoja ole ihmisen olla.Icon Wallpaper
Matkalla pohjoseen eksyin Joupiskalle Seinäjoelle H!LLO-jameihin. Hauska tapahtuma pikku keskuksessa keskellä lakeuksia.
puuha pete?!
HP juonsi tapahtumaa
Voimamies
Meikä ja Jemina
Nyt matka jatkuu Rukalle. Siellä on kuulemma paikat tikissä, joten ei hullumpaa kuulu!

- Saana

3 kommenttia:

 1. Hello!

  Ensiksi pitää hiukan kehaista blogia, josta tulin lukeneeksi jokasen jutun (Onneksi et oo kovin montaa vuotta ehtiny pitämään tätä;))

  Se kuinka päädyin sivuillesi, tuli monien google hakujen kautta etsiessä tietoja suomen lumilautacrossi tilanteista. Nimi oli tottakai tuttu lumilauta juttujen puolelta, mutta sitte huomasin Saana nimen myös lumilautacrossin 2010 SM hopia listalta, tadaa! (toivottavasti ei maas oo monia saman nimisie)

  Joten oisi ihanuus jos tekisit postauksen lumilautacrossista, kuinka päädyit sinne? miten treenaat siihen? Netistä, en millään löydä tietoutta. Kisoja käydään, joten miten te tekijät olette löytäneet sen pariin? Tälleen parikymppisenä ei aktiivista harrastusta enää tarvi, mutta jotain uutta intoa ja potkua normi ylös alas sompailuun:)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Kiitos kehuista.

  Pitää nyt ehkä tuottaa sen verran pettymystä, että en laske tuota crossia oikeastaan muuta kuin mitä nyt oon osallistunu SM-kisoihin siinä lajissa parina vuonna. Suomessa ei oikeen oo ollu kovin montaa naista, jotka laskee crossia niin me freestylelaskijat ollaan menty mukaan (myös siksi, että Toyota on lahjoittanut kolmen lajin yhteistuloksen voittajalle auton kesäksi käyttöön... eli auton kiilto silmissä ollaan siellä laskettu ja koitettu pysyä pystyssä).

  Mutta Suomessa kyllä järkätään valmennusta crossipuolella. Ainaki mun seurassa MCO:ssa (Rovaniemellä) on toimintaa myös siinä lajissa. Sit ihan lisätietoo voi saada Suomen Lumilautaliitosta. Tämän paremmin nyt en osaa sanoa miten siihen reenataan...

  Toivottavasti tästä oli jotain apua!

  - Saana

  VastaaPoista
 3. Aivan,
  Oli avuksi ja jatkan tutkimista:) Kumarrus komialle vastaukselle.

  VastaaPoista