sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää vuotta 2011


Vuosi on vaihtunu. Ollaan täällä laulettu, että this year is gonna be a good year... Eli niinhän sen täytyy olla. Oon siis tällä hetkellä Davosissa. Täällä on ollu kavereita ympäri mauliman viettämässä tätä "suurta juhlaa" eli vuoden vaihtumista. Vuosi sitten Rukalla ihan ääneen menin möläyttämään, että ens vuonna en oo ainakaan Rukalla ja sehän piti sitten paikkansa.

Sen verran kova meteli oli näissä kemuissa, että Saarenpään perheen Kaarle halus vähä vaimennusta
wuhuuuuuuu!!!

Paikalliset oli rakentanu viime kesänä tähän rakennukseen tämmösen poolin.
Kuvassa Sami testaa ja totee sen aika vaikeeksi
Tänään aamulla meijän kämpän aulasta löyty nämä, jollaki ollu kovat kemut ja puuduttanu ittensä aika huolella...

Naamari jääny
Ei oo meikäläisellä ennen alkanu vuoden ensimmäinen päivä auringon porottaessa. Olipa vaan hyvä laskupäivä. Tuolla Davosin parkissa oli sit monta linjaa ja settiä, ankkurihissiki vielä vieressä niin sai taas niitä kuuluisia toistoja :)
Parkki ylhäältä katottuna

Vaikee linja...
Pitihän sitä tauolla käyä välillä. En meinannu kuolemaksenikaan uskoo, että siellä ulkoterassilla myytiin Lapin Kultaa... Piti oikee ottaa todistusaineistoo.. Tuo hinta ei ollu ihan kohillaan nii otin sitte sen sijasta 6 frangia maksavaa vettä... (väärä valinta?!)
halpaa ku saippua

Mikä näistä on sun suosikki?

On mulla ehkä vähän koti-ikävä....

Huomenna sitte pärähtää täällä Davosissa käyntiin O´neill Evolution 6* TTR-kilpailu. Vähän alkaa jo jännittämään. Huomenna on ekat reenit slopestyleen ja paippiin. Täältä löytyy tapahtuman sivut, josta voi vakoilla mitä kaikkee täällä sit tapahtuukaan.

Hyvväää tätä vuotta vielä kerran! 

- Saana

Ps. unohin tehä uuden vuoden lupaukset... Vieläkö ehtii?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti